Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لایینی عصر چهارشنبه -۲۹ تیر- در جلسه شورای اداری مازندران اظهار کرد: اگر می‌خواهیم به جامعه خدمت کنیم هم عقلانیت جامعه را باید تقویت کنیم و هم آگاهی و شرایط اقتصادی را رشد دهیم.

وی با اشاره به تقارن روز برگزاری جلسه شورای اداری استان با روز میلاد امام موسی کاظم(ع) حدیثی از امام هفتم شیعیان را به عنوان راهکار مدیریت جامعه مطرح کرد و افزود: امام موسی می‌فرماید «کسی که خدا سه کرامت را به او داده باشد در حق او لطف کرده است؛ عقلی که او را از خطر هوای نفس دور سازد، علمی که او را از جهل مصون نگه دارد و دارایی برای دور نگه داشتن از فقر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» مدیریت در جامعه باید به شکلی باشد که این سه مؤلفه رشد کند.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: طبق این حدیث باید عقلانیت در مدیریت و زندگی ما حاکم باشد. یعنی به ارزش‌های دینی و فرهنگ دینی و ملی خودمان توجه داشته باشیم. حجاب و عفاف و آن‌چه که سنت اصیل اسلامی است باید برجسته شود. این‌ها عقلانیت است. عقلانیت یعنی مدیران آن‌چه صلاح جامعه است انجام دهند. بعضی‌ها می‌گویند بهتر بود که آیت‌الله رئیسی جراحی اقتصادی را برای اواخر دوره مدیریت خود می‌گذاشت. اما وقتی می‌بینی واقعا صلاح مملکت در این است که این کار انجام شود آدم باید خودش را فدا کند.

محمدی لایینی خاطرنشان کرد: نکته مهم بعدی که در این حدیث مورد تاکید قرار گرفته علم است. باید به علم روی بیاوریم. مملکت در پرتو علم رشد می‌کند. مدیریت، فرهنگ، کشاورزی و همه اجزای جامعه باید دانش‌بنیان شود. یعنی همان نکته‌ای که مقام معظم رهبری نیز در شعار سال بر آن تأکید کردند.

وی تصریح کرد: برای دانش‌بنیان شدن نیاز به جامعه نخبگانی داریم. باید شرایط را برای ماندن نخبگان و استعدادهای درخشان در مملکت و استفاده از توانمندی آنان فراهم کنیم تا به فکر ترک وطن نیفتند. حتی برای برگرداندن آن‌ها که رفته‌اند هم باید شرایط فراهم شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران بعد سوم تعالی جامعه را رشد اقتصادی بیان کرد و گفت: از نظر اقتصادی باید طوری مملکت را بسازیم که آحاد مردم غنی شوند. باید آحاد جامعه در زندگی به خودکفایی و زندگی آبرومندانه برسند. راهکاری که دولت را غنی کند و آحاد مردم غنی نباشند کارآمد نیست.

محمدی لایینی خاطرنشان کرد: ما در کشور به تقویت عقلانیت، علم و اقتصاد پیشرفته‌ای که خانواده‌ها را غنی کند نیاز داریم. یعنی به جامعه‌ای که عقل‌بنیان، دانش‌بنیان و اقتصاد شکوفا داشته باشد تبدیل شویم. امیدواریم مدیریت کشور، استان و شهرستان‌های ما در راستای این رهنمود امام هفتم حرکت کند و به نتیجه مطلوب برسد.

امام موسی کاظم(ع)، الگوی فرزندآوری

نماینده ولی فقیه در مازندران در بخش دیگری از اظهارات خود بر لزوم الگو گرفتن از همه جنبه‌های زندگی امام موسی کاظم(ع) تأکید کرد و گفت: همه جوانب زندگی امام هفتم برای ما الگوست. بویژه پرفرزند بودن امام هفتم که در بین امامان به عائله سنگین و فرزندان فراوان معروف بود.

محمدی لایینی خاطرنشان کرد: بسیاری از امامزادگان ما از ذریه امام هفتم هستند. این باید برای ما الگویی باشد که جوانان را به ازدواج به‌هنگام و فرزندآوری و بسیارفرزندآوری تشویق کنیم. بویژه در این شرایط که امروز با کاهش زاد و ولد و کمبود جمعیت و حتی پیری جمعیت مواجه هستیم. باید نرخ زاد و ولد حداقل ۲.۵ باشد که همین نسبت جمعیتی باقی بماند.

برگزاری برای برپایی اجتماع بزرگ عاشوراییان

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به برگزاری جشن بزرگ عید غدیر در ساری گفت: بابت برنامه‌ریزی برای تجمع باشکوهی که به مناسبت عید غدیر با عنوان «دیار علویان، تجمع غدیریان» در بوستان ولایت ساری برگزار شد از همه دست‌اندرکاران سپاسگزارم. امیدوارم که این برنامه طلیعه‌ای برای برگزاری چنین تجمعاتی در سال‌های آینده باشد.

محمدی لایینی افزود: امیدوارم که بتوانیم در محرم نیز با پیشگامی و همت شخص استاندار مانند تجمع غدیریان، اجتماع عاشوراییان را هم در قالب تجمع همه هیئات مذهبی در یکی از نقاط شهر داشته باشیم.

وی تصریح کرد: تلاش بر این باشد که این دو تجمع بزرگ را هر سال در مازندران داشته باشیم و به عنوان یک گام بزرگ و مهم مذهبی ارزشمند در مقیاس کشور و بلکه بین‌المللی بازتاب داشته باشد.

برچسب‌ها عید سعید غدیرخم جلسه شورای اداری مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عید سعید غدیرخم جلسه شورای اداری مازندران عید سعید غدیرخم جلسه شورای اداری مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران محمدی لایینی امام هفتم امام موسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟

روزبه کردونی با اشاره به اینکه مطابق گزارش‌های رسمی درآمد‌های مالیاتی دولت در سه سال گذشته بیش از ۴ برابر شده و از حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، اظهار داشت: مناسب است مسئولین ذیربط گزارشی از تاثیرباز توزیعی این افزایش رویایی درامد‌های مالیاتی ارائه دهند تا مشخص شود تاثیر این افزایش درآمد‌های مالیاتی بر زندگی روزمره و سفره مردم و رفاه آحاد شهروندان چیست.

به گزارش ایلنا، وی با تاکید بر اینکه در بین کارکرد‌های چندگانه مالیات، یکی از مهمترین کارکرد‌ها توزیع درآمد است، لذا وقتی با افتخار اعلام می‌شود که درآمد‌های مالیاتی ۴ برابر شده است، ضروری است توضیح داده شود که این افزایش درآمد چه تاثیری بر وضعیت فقر و نابرابری داشته است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در ادامه اظهار داشت یک معیار مهم در خصوص صحت سنجی ادعای دولت‌ها در حمایت اجتماعی از فقرا و گروه‌های آسیب پذیر نحوه هزینه کردن و نظام بازتوزیع در آمد‌های مالیاتی است لذا بسیار مهم است که مشخص شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی که مستند به گزارش‌های منتشر شده و بررسی بودجه‌های سنواتی اتفاقا بیشتر از آنکه ثروتمندان و فعالانی که فرار مالیاتی می‌کنند و یا نهاد‌های و بنیاد‌های اقتصادی اخذ شود از طریق مالیات‌های غیر مستقیم و فشار به آحاد مردم و آحاد حقوق‌بگیران دریافت می‌شود، در چه مکانیزم بازتوزیعی در مقابله با فقر و نابرابری استفاده می‌شود.

کردونی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است نظام مالیاتی در بودجه عمومی دولت مکانیزم بازتوزیعی مشخصی ندارد لذا مهم است که توضیح داده شود در آمد‌های مالیاتی ۴ برابری در سالیان گذشته و بیش از هزار و صد میلیارد تومانی در آمد مالیاتی در ۱۴۰۳ که ۳۵% آن مربوط به مالیات اشخاص حقوقی و ٪۳۶ مربوط به مالیات بر کالا‌ها و خدمات، دو دهم درصد آن توسط نهاد‌های اقتصادی انقلابی، سه صدم درصد از مالیات بر واحد‌های مسکونی گران‌قیمت، دو دهم درصد از مالیات بر خودرو‌های لوکس اخذ می‌شود قرار است چگونه بر ارتقا رفاه و مقابله با فقر و نابرابری هزینه شود.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان اظهار داشت: مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است در سه سال گذشته هم فقر در فقرا عمیق‌تر شده است، هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند، طبقه متوسط فقیرتر شده است و سرانه خط فقر سه برابر شده است، خوب بسیار ضروری است که توضیح داده شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیات که اتفاقا از مهمترین ابزار‌های رفاهی برای مقابله با فقر و نابرابری است چه تاثیری بر این وضعیت فقر و نابرابری داشته است و مکانیسم بازتوزیع آن به نفع فقرا چگونه بوده است؟

دیگر خبرها

  • روزنه نور / نگاهی کوتاه به زندگی و فضایل حضرت معصومه(س)
  • پناهیان: هیچ ابزاری جز حجاب نشان‌دهنده جاری بودن محبت در جامعه نیست
  • پناهیان: برخی متأسفانه نگاه سخیفی به حجاب دارند
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • ترویج سیره عملی امام رضا (ع) با برنامه های دهه کرامت
  • مازندران در دهه کرامت غرق در جشن و سرور می‌شود
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • «الگوی سوم زن» خط مشی زندگی زن مسلمان را مشخص می کند